Boursin tillfällen

Nyårsfirande

Jul Vinprovning

Fira in det nya året med stil

Oavsett om du ställer till med en mindre middagsbjudning eller en stor brakfest behöver du de rätta ingredienserna för att imponera på gästerna. Givetvis inkluderar detta krämig och smulig Boursin. Vänta inte tills nyårsafton. Börja planera nyårsfesten redan nu med hjälp av våra hjälpsamma partytips, recept och idéer.

 • Höj ditt glas

  Du skålar in det nya året med lite champagne, men innan klockan slår vid midnatt serverar du Pinot Noir. Det passar exceptionellt bra med Boursin Färskost.

 • Eleganta prosciuttokoppar

  Klä in varje form i en minimuffinsplåt med prosciutto och baka i ugnen i 10 minuter i 200 °C. Tillsätt en sked Boursin och toppa med aprikosmarmelad och rucola.

 • Boursin, helt enkelt

  Även om nyårsfirandet är fyllt av fyrverkerier, glitter och glamour, behöver inte allt vara lika extravagant. Boursin passar perfekt att servera precis som den är, tillsammans med kex.

 • Konfettipåsar

  Tillför extra wow-faktor till nedräkningen genom att fylla genomskinliga påsar med färgglad konfetti. När det nya året rings in är det bara att skaka påsen för att sprida färgsprakande magi.

 • Glittriga drinkpinnar

  Rör upp lite glitter. Klipp små bitar av en glittergirlang för att skapa små glitterbollar och använd en limpistol för att fästa dem på toppen av ett grillspett eller en cocktailpinne.