Boursin tillfällen

Vinprovning

Nyårsfirande Påskunderhållning

Det skålar vi för

Samla dina vänner, öppna en flaska vin och ställ fram Boursin. En vinprovningsfest för samman allt det du älskar och skapar de rätta förutsättningarna för en rolig kväll. Prova det här nästa gång – fixa aptitretarna själv och be dina vänner att bidra med varsin flaska vin. Se till att kolla in de här Boursin-inspirerade recepten och idéerna innan du korkar upp.

 • Ett glas rött till Boursin

  Röda viner som har intressanta tanniner passar snyggt med den krämiga konsistensen av Boursin Färskost. Men Pinot Noir tar fram sin fräscha och intensiva smak bäst.

 • Imponera med en charkbricka

  En charkbricka är ett måste för en lyckad vinprovning, men det kan vara svårt att bestämma sig för vad man ska bjuda på. Vi har skapat en snabbguide för att göra det enklare för dig att skriva inköpslistan.

  Läs mer
 • Delikat, helt enkelt

  Skapa en enkel aptitretare genom att bre Boursin Black Pepper på en skiva rostad baguette. Toppa med olivolja, färsk timjan och lite färskmalen peppar.

 • Delikata dadlar

  Öppna dadlarna på längden och ta bort kärnan. Fyll med två teskedar Boursin Garlic & Herbs och vira en liten skiva prosciutto runt dadeln.

  Få receptet
 • Värt att nämna

  Ge gästerna fina kort på din ost- och vinfest så att de kan göra anteckningar medan de sniffar, snurrar och smakar på alla godsaker.