Boursin tillfällen

Jul

Halloween Nyårsfirande

Det är dags att fira tillsammans med vänner och familj

Njut av vinterns högtider med familjesammankomster, middagar och fester. Se till att du har tillräckligt med Boursin för att hålla vänner och familj mätta och belåtna under alla festligheter.

 • Frestande smörgåstårtor

  Fyll en spritspåse med Boursin Färskost och pressa den på en nybakad tårta. Garnera med paprika, dill och andra röda och gröna pålägg.

 • Vackra gåvor

  Gör dina julklappar lika vackra som julgranen genom att pynta dem med stämningsfull grönska. Du kan till och med klippa av kvistar från julgranen för att ge dina julklappar färg och textur.

 • Ett glädjefullt glas

  Ett perfekt vin förhöjer vinterns stämningsfulla fester. När du serverar Boursin är ett gott Pinot Noir det bästa vinvalet eftersom det lyfter fram ostens fräscha och intensiva smak.

 • Pitabrödsgranar

  Nöj dig inte med att dekorera bara hemmet. Förvandla pitabröd till små julgranar. Skär rostade pitabröd i julgransformade trianglar. Bred din favoritsmak av Boursin på pitabrödstrianglarna och dekorera med små färgglada paprikabitar.

 • En dekorativ duo

  Ge gästerna skräddarsydda julgranskulor som du också kan använda som bordsplacering. Använd helt enkelt en permanent penna för att skriva gästernas namn på julgranskulorna, eller varför inte en kul julhälsning!