Vanliga frågor

Dina frågor besvarade

Kvalitet och kunskap är viktigt!

Kontakta oss om du har några frågor, kommentarer eller problem gällande våra produkter. Vi är alltid intresserade av att få höra din åsikt.
[email protected]


Om ärendet gäller en reklamation, så kom ihåg att tillhandahålla information om bäst före-datum och batch-nummer. Vänligen bifoga ett foto av produkten. Du kan förvänta dig att få svar inom 2 arbetsdagar.
Din säkerhet är det viktigaste och alla våra proukter framställs av pastöriserad mjölk under högt ställda hygienkrav. Våra ingredienslistor har, som lagen föreskriver, full information om allergener.

Varför är Boursin inslagen i folie?

Vår signaturfolieförpackning håller osten fräsch länge. Folien gör det också enkelt att öppna och försluta osten och ser tilltalande ut på ostbrickan.

Hur länge håller en öppnad förpackning Boursin?

Boursin håller i ungefär 5 dagar efter att du öppnar förpackningen, under förutsättning att den hålls kyld och äts före bäst före-datumet.

Hur lång tid efter bäst före-datumet kan man äta Boursin?

Vi rekommenderar att Boursin äts senast vid det datum som anges på förpackningen.

Behöver Boursin förvaras i kylskåpet?

Ja, för bästa säkerhet och kvalitet bör Boursin alltid förvaras i kylskåp när den inte konsumeras. När du serverar dina gäster går det bra att låta osten stå i rumstemperatur i 2–4 timmar, och om det blir ost över går det bra att lägga in den i kylskåpet igen.

Vilka allergener förekommer i er produktionsanläggning?

Boursin är en traditionell ost gjord på mjölk. Det kan också finnas spår av nötter då vår fabrik hanterar nötter till andra produkter. Vi har strikta åtgärder på plats för att minska risken för att dessa överförs till våra Boursin produkter.