Boursin tillfällen

Halloween

Jul

Bjud på ett kusligt kalas

Spöken och troll från världens alla hörn kommer fram en gång om året för att busa och äta godis. Gör dem inte besvikna i år. Bjud på en Halloweenfest som väcker de döda och som till och med imponerar på de allra mest kräsna gästerna. Laga de här delikata Boursin-inspirerade recepten och använd dig av våra läskiga dekorationstips till nästa spökfest.

 • Läckra rullader av pumpa

  Rulla ut halvmåne degen. Knut och linda som bilden. Stick svansar i mitten och lägg till en halverad pekannötter för att skapa en ”stam”. Pensla med äggtvätt och baka. Njut av med Boursin Färskost

 • Majssalsa med monstertwist

  Grilla majsen gyllenbrun, skär försiktigt bort majskornen från majskolven och salta. Tillsätt 2 msk. majonnäs, 1 1/4 dl salladslök, 1 1/4 dl koriander, 1 hackad jalapeño, 1–2 msk. vitlök, 1 msk. limesaft och 50 g Boursin. Smaka av med chilipulver.

 • En skräckinjagande bordsdekoration

  Tillför någonting vackert men skräckinjagande till din fest genom att skapa din alldeles egna bordsdekoration. Fyll ett dekorationskranium med blomsterskum och dekorera med mörka, läskiga blommor.

 • En spöklik bålskål

  Ställ din bålskål inuti en stor, karvad och urgröpt pumpa. Fyll den sedan med torris för en extra spöklik effekt.

 • Mumsiga elixir

  Förvandla älsklingssoppan till mumsiga elixir genom att toppa den med din favoritsmak av Boursin. Servera sedan i glas av olika storlek och form för att få till den rätta elixir-looken.